360 VIRTUALNI SPREHODI

360 virtualni sprehodi ali 3D ogledi so namenjeni večinoma predstavitvi raznih nepremičnin in lokacij ter večjih strojev, kot so npr. notranjosti in zunanjosti poslovnih prostorov, hiš, posestev in stanovanj za prodajo, ogled večjih vozil, plovil, kabin strojev, turističnih nepremičnin in destinacij, sejemskih in razstavnih prostorov za predstavitev na spletu in podobno. Včasih zamuden in drag proces izdelave 360 virtualne ture, je javnosti dostopen in zanimiv postal z razvojem 360 kamer, programov za obdelavo in s povečanjem ponudbe gostiteljskih spletnih strani za izdelavo in gostovanje virtualnih sprehodov. 3D ogledi so tako postali enostavnejši za izdelavo, poenostavila pa se je tudi uporaba 360 virtualnih sprehodov na spletnih straneh, ter deljenje na Facebook, Google.

Prednost 360 virtualnih sprehodov je, da si lahko gledalec ogleda celotno področje glede na njegovo zanimanje, v sam virtualni sprehod pa lahko dodamo tudi info točke z besedilom, običajne fotografije, videe, povezave na spl. stran, do dokumentov z besedili in podobno, s čimer virtualno izkušnjo popestrimo in močno informacijsko obogatimo.

Bodite korak pred konkurenco in z zanimivimi 360 virtualnimi sprehodi svojim strankam že preko spleta omogočite ogled vaše poslovalnice, restavracije, plovila, sejemskega prostora, hotela, itd., z info in medijskimi točkami pa jim omogočite, da že med samim VR ogledom prejmejo vse potrebne informacije in si ogledajo promocijske fotografije in videe vaših storitev in produktov.

SI: Poglejte si moje 360 VR virtualne sprehode preko spodnjih povezav. Če uporabljete računalniško različico spletne strani, za premikanje po virtualnem prostoru uporabljajte miško. Česi virtualno turo ogledujete preko tablice ali pametnega telefona, pa se lahko po virtualni turi premikate z uporabo zaslona na dotik ali pa s premikanjem telefona, če vključite možnost zaznave gibanja.

EN: Check my 360 VR virtual tours via embeded link bellow. If you are using a computer version of website you should use your mouse coursor to move around. If you are watching the tour on your smartphone or tablet, you can move around using touchscreen or you can enable motion tracking and move around using your phone movement.

360 virtualni sprehod barke Alfastreet Marine 28 Cabin electric

Če virtualna tura ne deluje pravilno, v brskalniku odprite to povezavo: https://ths.li/VjAkCO

Paste this link in your browser if the tour bellow does not work: https://ths.li/VjAkCO

360 virtualni ogled razstavnega sejemskega prostora Interexport - sejem Agritech 2020

Če virtualna tura ne deluje pravilno, v brskalniku odprite to povezavo: https://ths.li/q4MgC

Paste this link in your browser if the tour bellow does not work: https://ths.li/q4MgC

360 mini virtualna tura prostora HitFit studia

Če virtualna tura ne deluje pravilno, v brskalniku odprite to povezavo: https://ths.li/4qH1G

Paste this link in your browser if the tour bellow does not work: https://ths.li/4qH1G