360 VR FOTOGRAFIJE

360 fotografije so namenjene predvsem predstavitvi notranjosti in zunanjosti poslovnih in bivalnih prostorov, notranjosti vozil, kabin strojev, turističnih destinacij, sejemskih in razstavnih prostorov in podobno. Včasih zamuden in za večino precej (pre)drag proces izdelave 360 fotografij (skupaj z 360 virtualnimi turami), je javnosti dostopen in zanimiv postal z razvojem 360 kamer, programov za obdelavo ter z možnostjo uporabe in objave 360 fotografij na Facebook, Google in na spletnih straneh. Prednost 360 fotografij je, da si lahko gledalec ogleda celotno okolico glede na njegovo zanimanje, zato se 360 večinoma uporabljajo za izdelavo virtualnih sprehodov (3D ogledi, VR ture), saj lahko dodamo tudi info točke z besedilom, običajne fotografije, videe, povezave na spl. stran, do pdf dokumentov kot so ceniki, katalogi in podobno.

Bodite korak pred konkurenco, prihranite čas in z zanimivimi 360 fotografijami omogočite, da si vaše stranke že na spletu ogledajo kako izgleda vaša trgovina, restavracija, turistična nastanitev ali nepremičnina za prodajo. Dejanski sejemski prostor pa po zaključku sejma prestavite na splet in omogočite virtualno predstavitev produktov tudi tistim, ki se sejma niso uspeli udeležiti.

NOTE:

SI: Odvisno od brskalnika, ki ga uporabljate, nekatere funkcije morda ne bodo delovale pravilno. Če ne vidi 360° fotografij ali imate težave, si lahko fotografije ogledate na moji Facebook strani: Alenfra Productions.

EN: Depending on the version of the browser you are using some functions may not work properly. If you can not see 360° photos properly you can view them on my Facebook page: Alenfra Productions.